Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista aineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esko Armas:

 

 

Uskoontulo jo nuorena poikana
- ja usko kantanut halki elämän

Olen tullut uskoon jo ollessani pien poika, 7 v. ensi kerran kohtasin Herran. Kun olin 14-vuotias, oli vanhan ajan tupakokous talossa, jossa olin töissä, talon isäntä ja emäntä olivat uskovaisia.

Toivo Waklin oli saarnaamassa, ja loppukokouksessa nostin käteni kun kysyttiin, kuka haluaa antaa elämänsä Jeesukselle.

TW rukoili puolestani kokouksen päätösrukouksessa, koin valtavan vapauden koko olemuksessani, ja siitä tuli valtava riemu sydämeeni että oli niin luonnollista kiittää ja ylistää Jeesusta, rakastuin Häneen kertakaikkiaan sydäntäni myöten. Halasin jopa "isäntää", ja halusin syleillä koko maailmaa, niin valtavan rakkauden Jeesus laski sydämelleni.

Ja lähes heti perään minut täytettiin Pyhällä Hengellä, puhuin kielillä koko sen illan, yön perään, en saanut onneni takia nukuttua, ja kielilläpuhuminen vaan jatkui seuraavan päivän ja aina kun aloin puhumaan jotain ihan suomeksi, ei kun kielet vaan tuppas tulemaan yhä edelleen, ja siinä meni pari viikkoa, ennenkuin sain lahjan sillai hallintaan, että voin sitä käyttää silloin kun haluan. Se oli uskomatonta aikaa, oli todella taivas tullut sisimpääni, ja silloin oli taivas sisällisesti minussa ja niin on aina jokaisessa joka uudestisyntyy.

Ja ihme ei ole päättynyt, puhun edelleen kielillä pitkiäkin aikoja, laulan kielillä, olen saanut yli 20 laulua sanoineen ja sävelineen Pyhän Hengen kautta, olen edelleen tuon ihmeellisen Hengen valtaama, en enää tietenkään sitä niin ulospäin huomaa, koska kaikki oma ansioituneen huuma on kadonnut, jota ensin luulee olevansa. Ensin laulaa, että "Olen ihmeellinen, olen ihmeellinen!" Mutta sitten putoaa jalat maahan ja laulu muutuu,"Jeesus on ihmeellinen Jeesus on ihmeellinen, Hän on ihmeellinen!" Tulee Johannes Kastajan mieli, Hänen tulee enetä ja minun vähetä, mutta silti saa olla varmuudessa ja tietoisuudessa onnestaan.

Psalminkirjoittaja kyllä sanoo, "heidän kasvonsa loistavat ilosta."

Ja kyllä siinä ensirakkauden huumassa Jeesukseen, kasvoni loistikin, ja ei se ihan ole sammunut vieläkään, ja kerran saa loistaa uudessa hengellisessä ruumiissa Kristuksen kunniaksi aina ja iankaikkisesti!

Ihmeellisintä tässä on se, että olen edelleen tuon rakkauden valtaamana, saan ajoittain kokea sitä elämässäni uudestaan ja uudestaan. Elämässäni käy toteen Sana, "Kuka voi eroittaa Kristuksen rakkaudesta?" Lue tämä omasta Raamatustasi: Room 8:31-39.

Jos ehkä tätä kun luet, olet langeillut, älä hellitä Jeesuksesta, tartu rukouksessa yhä uudelleen, Jumalan armo on ilmestynyt meille pelastuksesksi, Hän on VARSINKIN uskovien Vapahtaja. Olkoon lankeemuksesi ihan mikä tahansa, kerro vaan se Herralle Jeesuskelle, ano ja rukoile, voi vaatia kestäväisyyttä, riippuu lankeemuksestasi, mutta älä koskaan luovuta, koskaan ei ole liian myöhäistä, tätä valhetta älä koskaan kuuntele, että "armo ei enää sinulle kuulu", aina on mahdollista palata Herran luo, AINA!

Pitkä elämäni on ollut kuin meren aalloilla, nousua ja laskua, ja on siinä saanut avuksi huutaa Herraa monet kerrat, koska jota Herra noin siunaa, niin vastahenget on sitäkin aktiivisemmat, ja siinä taistossa on usein hukkumaisillaan, mutta Jeesus on myrskyt tyynnyttänyt, aina purren pinnalla pitänyt, vaikka joskus on jo näyttänyt haaksirikon olevan tulossa.

Tänään kiitän Jeesusta ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin, olen uskon säilyttänyt, enkä pahemmin taakse menneisiin katsele, vaikka siitäkin vihollinen kyllä huolehtii, että asiosta muistutellaan, ne ei kuitenkaan voi hukuttaa, koska Jeesus on purressain. Jeesus on Herra!


Ei se, mihin asti olemme ehtineet, vaan Jumalan armo.

Esko Armas


> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.