Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiski:

Usko toi elämään muutoksen

 

Elämäni ennen uskoontuloa oli aika inhottava. Kiusasimme muita ja puhuimme irstaita. Muuten olin aivan normaali poika.

Kävimme joka päivä koulun jälkeen pelaamassa kirjastossa tietokoneella pelejä netissä ja usein kaverit tulivat meille viettämään aikaa.

Pääsiäisenä vuonna 2002, kun äitini tuli uskoon, olin 10-vuotias. Äiti käytti minua ja pikkuveljeäni seurakunnassa, jossa sitten uudestisynnyin.

Kun äiti sinä kesänä kävi kasteella, sanoin hänelle, etten minä halua mennä kasteelle. Kun sitten eräs toinen uskoontullut seurakuntalainen kävi kasteella elokuussa, äitini kysyi, haluanko minä nyt mennä kasteelle. En halunnut.

Kun tämä kyseinen seurakuntalainen soitti äidilleni ja varmisti, olemmeko tulossa, sanoin äidilleni, että haluan sittenkin mennä kasteelle. Luulen, että Herra antoi tämän ajatuksen minulle. Sinä päivänä sitten kävin kasteella.

Kerroin tästä kavereilleni, eikä heillä sinänsä ollut mitään uskoontuloani vastaankaan. Eräs kaverini oli kiinnostunut uskon asioista ja kerroin hänelle Jeesuksesta. Hänkin tuli uskoon.

Siinä sitten elelin normaalia uskovaisen, nuoren miehen elämää, kunnes kuudennella luokalla uskoni alkoi sammua. Luokallemme nimittäin tuli uusi tyttö, joka villitsi poikia. Minulla alkoi myöhemmin olla "juttua" tämän tytön kanssa, jolloin uskoni ei ollut todellakaan kehuttavassa tilassa. Kun tämä tyttö lähti koulustamme ennen 7. luokkaa, täytyin Pyhällä Hengellä uudelleen.

Seitsemännellä luokalla olin aika normaali uskova nuori, kunnes tuli Suur-Helsingin seurakunnan nuorten leiri. Siellä oli niin valtava Pyhän Hengen läsnäolo, että se vahvisti uskoani erittäin paljon. Rukoilin ja ylistin siellä runsaasti. Täytyin myös Hengellä joka päivä. Rukoilimme toistemme puolesta myös paljon.

Nyt olen menossa 8-luokalle leiriltä saamani vahvan uskon kanssa. Haluan kuitenkin itse muistaa, sekä muistuttaa muitakin: "Se, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea." (1. Kor. 10:12).


> Siirry seuraavaan todistukseen

 

 

 

 

 


 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.