Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merica Marttinen:

 

 

Jumala herätti lapsena kuolleista.

Mutta aikuisiällä täytyi vielä kokea kaikkia isoja asioita, että heräsin tajuamaan, että ilman Jumalaa en voi taivaltaa.

Rauhantervehdys! Saan Herran armosta teille todistaa ja kertoa elämästäni ja niistä,asioista mitä meidän, Herra voi jokaisen elämässä tehdä.

Itse sain kasvaa uskovaisessa perheessä lapsuuteni, ja paljon tapahtui enenkuin itse sain antaa elämäni Herralle.... Vuonna 1976-77 asuin perheeni kanssa Heinolan leirintäalueella, kun ei ollut muuta kotia. Äitini teki töitä siellä, että saimme asua siellä.

Eräänä päivänä kävi tällänen ikävä asia minulle: Olin äitini veljen lapsien kanssa uimarannassa uimassa ja rannassa oli muitakin perheitä kauniina kesäpäivänä, ja minua yllytti semmonen sairas nainen uimaan. Itse olin vasta silloin 2-3 v, en tarkkaan muista. Menin lapsen uskossa veteen ja nainen vain yllytti ja yllytti syvemmälle, ja lopulta upposin veden alle enkä noussut ylös, koska en osannut uida. Äitini etsi ja etsi minua muttei löytänyt, koska olin hukkunut ja kuollut, vedessä kelluin naama edellä kauempana rannasta..... Äitini etsi ja kyseli rannalla olijoilta että oletteko nähneet pientä romanitytärtäni jolla on korvissaan kyynelkorvakorut ja antanut tunnusmerkkejä minusta, muttei kukaan ollut nähnyt, ja se nainenkin vain oli oman tyttärensä kanssa rannalla joka minut yllytti järveen ja siihen tilanteeseen...

Äitini jo hätääntyi ja katsoi järvelle, ja siellä kauenpana minä kelluin, muttei äiti voinnut tajuta että se olin minä, ja sanoikin mitä nukke tuolla kelluu, koska äitini oli minulle lahjaksi ostanut yhtä ison nuken kuin itse olin. Äiti ei heti tajunnut sitä että se olin minä joka siellä kelluin. Kun hän tajusi että se olin minä, hän romaanihameet päällä hätääntyneenä meni järveen ja hän itsekin meinas hukkua, kun hame painaa paljon kun se kastuu. Hän läksi hakemaan minua sieltä järvestä ja oli ihan kauhuissaan että se olinkin minä paljon vettä nielleenä ja kauan ilman happea ja sydän oli ollut pysähdyksissä miltei 40 minuuttia.

Äitini vei minut rantaan ja ja huusi apua, lapseni on hukkunut, tarvitaan apua, ja ei mennyt kauan kun ambulanssi saapui paikalle ja alkoi elvytyksen. Kauan he minua olivat elvyttäneet ja sähkösokkeja ja myöskin, minun kylkiluut mursivat elvyttäessään minua, ja sitä elvytystä kauan yrittivät ja sanoivat ettei ole mitään tehtävissä ja alkoivat minua viemään pois rannalta johonkin kylmään paikkaan. Mutta äitini kääntyi Herran puoleen ja rukoili ja huusi apua että auta Jumala teen mitä vaan, että saan lapseni takasin, olen tässä! Avasin siinä hetkessä silmäni ja palasin takasin. Jumala todella palautti minut, se ei ole sattumaa. Jos ihminen on 6-10 minuuttia ilman happea ja herää se voi olla apujoukkojen apu, mutta Herra herätti minut lähes 40 minuutin poissaolosta tästä maailmasta.

Ajatelkaa ihmiset, se on suurta armoa, että saan todistaa siitä että Jumala on todellakin minut herättänyt kuolleista. Saan joka hetki kiittää siitä. Tämä oli lapsuudestani, miten Herra alkoi minua käyttämään ja hän suojeli minua toden teolla...

Alan kertoa omasta aikuiselämästäni. Vanhempani kasvatti siunaavasti ja hengellisessä ilmapiirissä, mutta kun ikää varttui en ottanut Herraa elämääni vakavasti, koska en koskaan ajatellut asioita niin järkevästi. Se ei ollut vanhenpieni vika vaan itseni koska en vaan kerta kaikkiaan osannut ja ymmärtänyt asioita siltä pohjalta et olisin ollut valmis olemaan Jumalan palvelija. Kyllä minä aina turvauduin elämässäni Herraan, ja aikuisiässä kun oli vaikeaa ja ikäviä tilanteita niin rukoilin ja Jumala oli minusta todella huolehtinut.

Mutta täytyi kokea kaikkia isoja asioita että heräsin tajuamaan että ilman Jumalaa en voi taivaltaa. Pikkuveljeni traagisen kuoleman myötä sain kokea jotain aivan kamalaa mitä en ollut koskaan elämässäni kokenut. Menetin jotain liian rakasta ja itse en voinut ison järkytyksen myötä mennä sairaalaan kun veljeni teki kuolemaa siellä väkivallan uhrina, mutta äitini ja isäni kertoi että veljeni sai antaa elämänsä Jumalalle ennenkuin astui ikuiseen elämään. Veljeni oli semmosessa tilassa, ettei lääkäreitten mukaan ollut mahdollista et se ymmärtäisi mitään mutta Jumalalle ei sekään ollut mahdotonta. Veljeni sai antaa merkin, kun ei voinnut puhua, avasi silmät ja kyyneleet valui hänen silmistään ja hän katsoi rakkaitaan ja nukkui taivasuniin. Nämä asiat on suurta armoa.

Mieheni myös sai antaa elämänsä Herralle vankilassa, ja ennen sitä rukoilin ja pyysin Herraa että tee tahtosi, olemme tehneet kuin hän tahtoi. Mieheni nousi narkomaani rikollisesta elämästään ja sai siellä Riihimäen vankilassa antaa itsensä hänelle. Menimme tuota ennen vihille ja kaikki tapahtui niinkuin Herran puoleen käännyin. Nyt saamme perheenä kiittää Jumalaa siitä kuinka hän armossaan on meidän pelastus. Kaikki on ollut todella siunaavaa. Ottakaa ihmiset Herra elämäänne ja tehkää se ratkaisu tänään kun viellä voitte.

Jumalan siunausta jokaiselle !!!!!!!!

Siunaavin terveisin
Janina Samira Korkiakoski

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.