Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jari Pulkkinen:

Suuri Parantaja Jeesus teki sen,
mihin lääkärit ja psykiatrit
eivät enää uskoneet

Nimeni on Jari Pulkkinen. Olen vuonna 1960 syntynyt, naimisissa oleva mies. Minulla on kaksi poikaa,  jotka ovat syntyneet vuosina -78 ja -82. Harrastan kitaransoittoa ja lauleskelemista perheeni harmiksi ja omaksi ilokseni.

Itse olen ollut alkoholin siteissä parikymmentä vuotta ja tiedän miten petollinen aine se on. Olen itse käynyt lävitse alkoholisteille tarjotut palvelut ja hakenut niistä sellaista viisautta, että miten tuosta kirouksesta pääs-täisiin eroon!

Kun mittarini alkoi olla täynnä ja perheeni mittari vielä useammin, lähetti Jumala erään sen aikaisen kaverin luokse kaksi uskovaista henkilöä, joista aloin kiinnostua. Sellainen asia herätti kiinnostukseni, että tunsin kuulevani ensimmäisen kerran rehellisiä ihmisiä. Tämä rehellisyys alkoi kiinnostaa minua ja aloimme tapailla meidän kotonamme.

Aloin kiinnostua uskon asioista, vaikka siinä samalla "tissuttelin kaljan kanssa". Mutta asiat olivat ja pysyivät mielessäni ja pääsin pikkuriikkisen niistä perille. Ja erään kerran soitin yhdelle niistä uskovista joka oli käynyt meillä aikaisemminkin ja pyysin heitä tulemaan luokseni.

Juttelimme autossa parkkipaikallamme ja rukoilimme sitten. Tunsin sellaisen voiman jota en ollut aikaisemmin tuntenut. Herra kosketti minua sillä hetkellä ja tunsin kuinka sellainen syyllisyyden taakka häipyi pois.

Siitä on nyt aikaa useita vuosia, se tapahtui keväällä -95, ja olen saanut kulkea uskon tietä siitä asti. Vaimoni tuli uskoon vuoden kuluttua minun uskoontulostani, koska hän oli nähnyt mitä se oli saanut aikaan, kun ottaa vastaan Jeesuksen sydämeensä.

Lääkärit, psykiatrit ja psykologit eivät uskoneet että voisin parantua. On kuitenkin Suuri Parantaja joka voi parantaa ja Hän on JEESUS.

Jari laulaa Veljestrio-ryhmässä. Lue lisää ja kuuntele lauluja: www.veljestrio.net

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

 

 


 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.