Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhani Laitinen:

Logiikkaa vaativa mieli löysi totuuden Raamatusta

 

Erosin kirkosta 19-vuotiaana. Raamattu sovitusopeineen vaikutti epäuskottavalta ja alkeelliselta.

Uskoin enemmän jonkin itämaisen menetelmän tai filosofian mahdollisuuksiin johdattaa ihminen henkiseen kasvuun ja tasapainoon. Toivoin löytäväni tien viisauteen harrastamalla tehokkaimmaksi mainostettua rentoutumis-menetelmää.

 

TM-meditoinnista saamani rauha osoittautui lopulta pintapuoliseksi: vaikka elämässäni oli kaikki hyvin, sorruin kiittämättömyyteen ja ahneuteen, joka johti taloushuoliin.

Ahdistuksissani aloin etsiä lohtua Raamatusta.

Kriittisyydestäni huolimatta ajatus mahdollisen Jumalan Pojan tuskallisesta uhrautumisesta meidän puolestamme vaivasi mieltäni. Niinpä aloin harrastaa meditoinnin sijaan rukoilemista, kunnes oivalsin, että Jeesuksen kärsimyksillä täytyi olla valtava merkitys.

Logiikkaa vaativan mieleni vastaväitteistä huolimatta en enää voinut kävellä Hänen verensä ohi. Rohkenin jopa mennä uskovien kokouksiin nähdäkseni, olisiko totuus sittenkin piilotettu Raamattuun...

Järkeilyni oli edelleen uskon esteenä, mutta Jumala ilmaisi olemassaolonsa monin eri tavoin. Aloin ymmärtää Raamatun ainutlaatuista totuutta. Uskon vahvistuessa mieleni alkoi perinpohjaisesti uudistua.

Kymmenen vuoden tunnollinen meditointi ja omat yritykset itseni kehittämiseksi osoittautuivat täysin turhiksi verrattuna siihen, miten Jeesus on kahden vuoden aikana vapauttanut mieltäni pelosta ja epätoivosta sekä antanut iloa, rauhaa, rakkautta ja ymmärrystä yhä lisää. Nämä teemat löytyvät kaikista uskonnoista, ja moni viisas guru tai oppi voi tuntua hyvältä, mutta tänään olen vakuuttunut siitä, että vain täydellinen antautuminen nimenomaan Jeesukselle vie meidät perille asti Jumalan yhteyteen.

Ennen kuvitelin uskon lähinnä rajoittavan elämää, mutta totuuden löytyminen vasta tekikin siitä mielenkiintoisen ja ennen kokemattoman levollisen. Usko Kristukseen on ulkoapäin kuin vanha, matalaovinen torppa, johon tuskin vaivaudumme edes kurkistamaan, mutta vasta nöyrryttyämme astumaan sisään alamme hahmottaa sen yllättävän totuuden, että maailman ainoa aarre onkin piilotettu juuri sinne.

Kristuksen tunteminen ei ole pyhimysten etuoikeus, vaan välttämätön edellytys jokaiselle, joka haluaa vapautua itsepetoksestaan - siitä valheesta, ettei trendikkäiden käsitystemme ja nykyaikaisen oikeudentajumme kyllästämä elämämme nykyisellään voisi olla äärettömän paljon rikkaampaa.

Uskoa on vaikea saavuttaa vain lukemalla, vertailemalla ja päättelemällä. Vain Jeesuksen meille lupaama henkilökohtainen opettaja, Pyhä Henki, voi paljastaa totuuden - yllättävällä ja tyhjentävällä tavallaan - vasta sitten, kun HALUAMME uskoa, että Herramme ei todellakaan kärsinyt turhaan, vaan avasi meille tien ulos itsekeskeisyyden vankilasta kohti Jumalan suurenmoista yhteyttä.

Hyvä ystävä, hellitä hetkeksi älyllisestä ylpeydestäsi ja kuuntele sydämesi ääntä. Uskallatko ylenkatsoa itsensä Jumalan huikean tarjouksen, jonka Hän tuskallaan ja verellään allekirjoitti?


> Siirry seuraavaan todistukseen


 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.