Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kati Hyttinen:

Jeesus muutti elämän - ja paransi samalla vaikeat selkäkivut


Haluan kertoa teille rakkaat ihmiset, jotka luette tätä, kuinka Jeesus on minun elämääni tullut.

Olin 21 vuotta maailman vietävissä, elin niin sanottua tavallista nuoren naisen elämää, viinaa, tupakkaa, huumeitakin, hauskan-pidoksihan sitä sanottiin.

Syvällä jossain sydämessä se kaikki ei ollutkaa aina niin hauskaa. Kaikki aika meni siihen, että keskiviikkona alettiin kavereiden kanssa suunnittelemaan, että mitä juuaan perjantaina ja missä ja minne mennään.

Tärkeintä oli saada pää täyteen ja baanalle.

 

Noh, maanantaista keskiviikkoon sitten puidiin mitä oli viikoloppuna taas örvelletty, eikä muistettu mitää, kuin paha krapula oli jne... aivan järetöntä, nyt ajateltuna, mutta sillon se oli se henki ja elämä mulle ja kaikkein tärkeintä, kun kaikki kaveritki juhlivat ja viettivät vapaa-aikansa niin.

No vanhempani tulivat kuitenkin uskoon vuonna 2002 ja ihmettelin suunnattomasti sitä, koska isäni oli alkoholisti ja välimme sekä perhe-elämä ei ollut mitään parhaimmasta päästä. Riitoja oli paljonkin. Isä raitistui täysin. Viikonloppuina kun tulin kotiin, hän ei ollukkaa räkäkännissä sopertamasssa ovella tai kuorsaamassa sortuneena sohvalla tai missä milloinkin. Hän oli selvinpäin ja oli onnellinen.

- HÄH mitä tämä on, mikä on niin suuri voima, että isä on selvänä, voiko se olla Jumala, ei kait semmosia hömpötyksiä ole olemassa, ne on tulleet hulluksi, hihhuleita, ei ja ei ja ei! MUTTA JEESUS todellakin oli astunut meidän perheeseen ja alkanu parantamaan.

No mä jatkoin kuitenkin maailmassa rypemistä ja ajattelin, että olkoot vain uskossa, mutta mähän EN IKINÄ EN ELÄISSÄNI TULE USKOON JA SE ON VARMA KANS! Mä en ala hihhuloimaan mitään enkä varmasti ala jeesustelemaan.

Mutta kun kouluni loppui vuonna 2003 ja muutin takas kotiin ja pääsin töihinki vanhuksia hoitelemaan, mun selkä sano yhteistyösopimuksen irti. Välilevyn pullistuma ja sairaslomaa...kivut oli ihan järkyttävät, mitään ei pystyny tekemään ja koko ajan joutu olemaan semmosessa lääkehöyryssä ja tietty siihen vielä viinaa kipuja lievittämään niin sehän oli oikein hyvä yhdistelmä...kivut vain jatku ja jatku ja samalla ajatuksetki oli ihan sekasi, että näin nuorena selkä paskana ja työelämä vasta alussa..ei tästä tuu mitään...mutta Jumalalla oli erilaiset suunnitelmat.

Mä tiesin tasan tarkkaan mitä oli tapahtunut kun Äitini oli tullut sillon 2002 uskoon. Häneltä Jumala paransi ihmeellisellä tavalla sappikivet ja hänen ei tarvinut mennä leikkaukseen ja hän pystyi taas syömään kuten ennen. Hänen puolestaan oli rukoiltu ja Jumalan voima oli parantanut hänet täydellisesti.

Mun päähän alko tuleen ajatuksia siitä, että voisko Jumala parantaa muakin... mut oonko mä valmis antamaan elämäni Jeesukselle... ajatukset alkovat olemaan jo et ehkä, miksei, mut sitten taas, mitä kaverit sanoo jos mä tuun uskoon, ne jättää mut, mitä poikakaveri sanoo, ei ei ei...

MUTTA se ajatus ei jättänyt mua rauhaan, kunnes mun syntymäpäivänä mä sitten pyysin, et mun puolesta rukoiltaisiin ja mä luovutin ja annoin elämäni kaikkeni Jeesukselle ja tunsin itteni tosi syntiseksi ja pyysin anteeksi kaikkea tekemääni syntiä ja WOW! MIKÄ IHANA TUNNE TULI SIITÄ ETTÄ NYT MÄ OON JUMALAN LAPSI JA NYT MUN KAIKKI SYNNIT ON ANTEEKSI ANNETTU. JEESUS TODELLAKIN ELI 2000 VUOTTA SITTEN JA KUOLI TODELLA MUNKIN PUOLESTA RISTILLÄ. KIITOS JA HALLELUJA JEESUS!

Ja tiiättekö, Jumala kosketti heti mun selkää ja kivut lievittyivät huomattavasti, mun ei enää tarvinu syödä niitä hirveitä lääkkeitä ja olla pilvessä... mun olo oli mahtava. tää on sitä oikeaa elämää. tämän takia minäki olen olemassa.

Sen takia, että mä tiiän olevani pelastettu Jumalan armosta ja mä tiiän, mitä tulee kuoleman jälkeen mun kohdalla, mä pääsen sinne iankaikkiseen elämään, sinne taivaaseen. ajatukset siitä minne joutuis kuoleman jälkeen, helvettiin, jos ei ole ottanut Jeesusta elämään, oli mulle kauhee shokki, sit ku sen tajusin, et hei sitähän oltiin automaattisesti menossa helvettiin, eikä se edes pelottanu, ku ei sitä tienny. Mutta saatana on yhtä todellinen kuin Jumalakin on. Mutta kiitos Jumalalle siitä että armossaan pelasti mut.

Tätä elämää Jeesuksen kanssa, en anna pois mistää hinnasta. tää on maailman parasta aikaa! Halleluja! Tänä päivänä mun selkä on täysin terve, siitä vaivasta ei ole enää mitään jäljellä ja oon pystyny tekemään töitäkin. On se mahtava tuo meiän Jumala! Jeesus pystyy tänä päivänäkin parantamaan sairaita, aivan kuten Raamatussakin puhutaan miten rammat kävelivät ja sokeat näkivät jne. Sitä kaikkee tapahtuu myös tänää, Jumalan voimasta.

Ihmisenä oon muuttunu myös tosi paljon uskoontulon jälkeen. ja en kyllä huonoon suuntaan. Olin vilpillinen, itserakas, kunnianhimonen ja omaa etua ajatteleva, loukkasin tosi monia ihmisiä varmasti tietosesti ja tiedostamattomasti. HALUANKIN ESITTÄÄ JULKISEN ANTEEKSI PYYNNÖN NIILLE KAIKILLE IHANILLE IHMISILLE JOILLE OON TUOTTANU IKINÄ MIELIHARMIA. MÄ OON ANTANU KAIKILLE ANTEEKSI JOTKA ON MUA LOUKANNU TAI JOILLE OON OLLU VIHANEN. MÄ RAKASTAN TEITÄ. JA ENNEN KAIKKEA JEESUS RAKASTAA TEITÄ!

Kaikki turha on tosiaan jääny pois, ei enää viinaa tupakkaa ja huumeita, kyllä tää maailma on parempi katsoa selvänä kuin sumuisilla aivoilla...

Ainut asia mitä mä voin teille rakkaat ihmiset sanoa, on että mä suosittelen Jeesusta, kokeiltavaksi... se ei maksa mitään, se on täysin ilmaista..ja mikä rauha ja rakkaus sulla on sen jälkeen sydämessä ku sun sydämeen tulee pelastusvarmuus, WOW! Mikä elämä meitä odottaakaan siellä iankaikkisuudessa, Taivaallisen Isän luona... Kiitos Jeesus!! Amen!

www.freewebs.com/katihyttinen

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.