Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matti Koivusaari:

"Mitä? Tullut uskoon!? Katselin vaimoani hämmästyneenä."

Tullut uskoon!? Katselin vaimoani hämmästyneenä hänen sanoistaan. Minähän se meidän perheessä olen näitä uskonasioita ajatellut, ei hän.

Jo 12 -13 -vuotiaana pojanviikarina kuuntelin kaikki jumalanpalvelukset radiosta ja usein itkin. Niin voimakas oli kaipaukseni Jumalan puoleen.

Rippikoulun jälkeen, ainakin pääsiäisviikolla, olin joka ilta ehtoojumalanpalveluksessa ja vasta sen jälkeen lähdin tansseihin.

Armeijassa alokkaana ollessa, teki mieleni mennä juttelemaan uskovaisen alikessun kanssa. Se kyllä jäi tekemättä. Löysin tytön johon rakastuin ja jonka kanssa sitten avioiduimme.

Minä olin se joka opetin vaimoni rukoilemaan ja kunnioittamaan Jumalaa. Kirkkoherra sanoi vihkipuheessaan: "Tässä kodissa (hän tarkoitti minun kotiani ) on aina kunnioitettu Jumalan sanaa ja uskon niin olevan tämän nuorenparinkin kodissa". Raamattu oli kodissamme aina kunniapaikalla. Muutamia kuukausia aikaisemmin olin huomannut vaimoni kirjoitelleen jotakin vihkiraamattuumme, josta olin ollut hänelle vähän vihainen.

Ajattelin yhteistä elämäämme. Olimme olleet onnellisessa avioliitossa noin 10 vuotta. Oma talo, kaksi lasta ja elämä oli tasapainoista. Meillä oli ystäviä ja lähes joka viikonloppu tanssimme ja herkuttelimme hyvän ruuan ja viinin merkeissä. Elämä oli ihanaa.

Sanoin vaimolleni, ettei tässä niin kovasti pidä Jeesusta ja taivasasioita ajatella, sekoittaa vielä elämämme. Kyllä sellainen kunnioitus kuin meillä ennenkin on ollut riittää. Seuraavina viikkoina sain kuulla Jeesuksesta enemmänkin. Lopulta sanoin hänelle: ole sinä rauhassa uskossa, mutta minulle älä puhu Jeesuksesta sanaakaan. Vaimoni lopetti Jeesuksesta puhumisen, mutta hän osoitti rakkautta minua kohtaan entistä enemmän.

Muutamaa kuukautta myöhemmin sisareni sanoi minulle: "Olet ollut aina hyvä veli, mutta toivoisin, että olisit myöskin hengellinen veljeni". Vaimoni ja sisareni kertoivat kuinka hän oli löytänyt uskon Jeesukseen. Päätin entistä tiukemmin, ettei tässä talossa enää puhuta Jumalasta. Ne asiat kuuluvat vanhuksille, ei minulle kolmikymppiselle, urheilulliselle miehelle.

Vaimoni pyysi minua usein hengellisiin tilaisuuksiin. Vihdoin lupasin: jos olet kuukauden puhumatta Jeesuksesta, niin tulen. Kuukausi kului yllättävän nopeasti. Lähdin, kun tuli luvattua. Hämmästykseni oli suuri, valtaosa kuulijoista, puhujista ja laulajista oli nuoria. Puheista en paljon ymmärtänyt, mutta musiikki ja laulut olivat kauniita.

Koin elämässäni jotain merkillistä. Ajaessani töihin, jalkapalloharjoituksiin, tai minne tahansa, tunsin Jumalan vetävän minua puoleensa. Kuukausien aikana Jumala vähitellen mursi vastarintani.

Vajaa vuosi tätä prosessia oli jatkunut, kun polvistuin ensimmäisen kerran kodissamme ja sanoin: "Jeesus anna kaikki minun pahat tekoni anteeksi ja ota minut omaksesi, haluan antaa elämäni sinulle."

Nyt tuosta päivästä on kulunut yli 30 vuotta. Elämä Jumalan lapsena on ollut todella rikasta ja antoisaa.

 

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

 

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.