Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentti Mattila:

Ahdistukseen, syyllisyyteen, yksinäisyyteen, rauhattomuuteen ja päihteiden orjalliseen käyttämiseen voi löytää avun, sillä kaikki nämä asiat ovat synnin seurauksia.

 

 

Haluan kertoa oman todistukseni siitä kuinka olen vapautunut synnin tuomasta orjuudesta ja tuomiosta, jonka tekoni olivat ansainneet.

Omassa elämässäni muistan monesti kohdanneeni tuon kaipauksen, ehkä pelonkin, mutta useimmiten sain sen peitettyä elämäni kiireisiin ja suunnitelmiin. Toisin kuitenkin kävi keväällä -84.

Lapsuuskodissa vaikutti isän voimakkaan ateistinen tausta

Olen syntynyt perheeseen, jossa isäni suku on Pohjois-Pohjanmaalta. Isäni suku on asunut siellä satoja vuosia ja on ollut ateistinen monessa polvessa kieltäen Jumalan olemassaolon. Äitini ortodoksinen suku Pohjois-Karjalasta on taas asunut siellä satoja vuosia myös, mutta 50-luku sai ihmiset muuttamaan työn perässä Helsinkiin.

Synnyin Helsingissä 50-luvun puolivälissä, eikä isäni vakaumuksensa perusteella halunnut, että lapset kastetaan kirkon jäseniksi. Kun olin 6 vuoden ikäinen, niin isäni myöntyi naapureiden ja sukulaisten painostukseen ja antoi kastaa lapsensa.

Alkoholin vuoksi kaikki alkoi kaatua päälle:
olin menettämässä työn ja perheen

Isäni suvussa on ollut paljon alkoholismia, mikä ongelma tuli osakseni myös aikanaan. Alkoholin tuoma hetkellinen unohdus ongelmista sai aikaan usein käytettynä ongelmanratkaisuna riippuvuuden ja orjuuden, minkä seurauksena alkoholin käyttö oli pakonomaista ja alkoholi sai aikaan paljon sellaisia tekoja joita katui. Ja siihen murheeseen oli taas saatava lohdutusta alkoholista ja kierre oli valmis, josta omin voimin ei ole poispääsyä.

Tätä jatkui parikymmentä vuotta ja toi vakavia ylipääsemättömiä ongelmia, sillä alkoholi oli paljon rakkaampi asia kuin työ tai perhe ja sen seurauksena olin menettämässä molemmat. Kymmenen vuotta sitten koin eräänä yönä, että kaikki asiat ovat kaatumassa päälleni ratkaisemattomien ongelmieni seurauksena, niin ettei minulla olisi perhettä, ystäviä tai työpaikkaa tai edes tulevaisuutta. Tilanne oli todella epätoivoinen.

"Jeesus auta, jos olet olemassa!"
Epätoivoinen rukous yöllä ja sen jälkeen ihmeellinen valoilmestys

Herättyäni kahden aikaan yöllä kaikki elämäni asiat palautuivat mieleeni kuinka olen epäonnistunut elämässäni jo 40 vuoden iässä. Minulle tuli mieleen tässä epätoivoisessa tilanteessa ajatus: "Jeesus jos olet olemassa, niin auta minua!"

Kun olin sanonut ajatuksissani nämä sanat, niin näin huoneen tulevan täyteen käsittämätöntä kirkkautta (Jumalan kirkkautta) ja näin kuinka tästä valosta erkani valopallo, joka tuli suoraan päätäni kohti. Tilanne oli pelottava ja ajattelin,että tämä hetki on kuolemani hetki, sillä en kyennyt liikkumaan. Tunsin kuinka sähkövirta kulki ruumiini lävitse edes takaisin ja kuulin taivaallista ennen kuulumatonta musiikkia ja tunsin vapautta ja iloa.

Tämän tapauksen jälkeen ymmärsin, että Jeesus oli kuullut epätoivoisen rukoukseni ja vapauttanut minut Jumalan lapsen asemaan ja vapauteen synnin orjuudesta ja kahleista. Tämä tilanne oli todellinen, ei unta.

Yhteys muihin uskoviin ja
mahdollisuus kertoa monille Jeesuksen avusta ja rakkaudesta

Tämän jälkeen koin, kuinka Jeesus johdatti minua uskovien yhteyteen ja olin niin rakastunut Jeesukseen, etten tiennyt mitään muuta rakkaampaa asiaa kuin lukea Raamattua.

Löydettyäni seurakuntayhteyden sain halun lähteä todistamaan Jeesuksen minulle osoittamasta rakkaudesta niin, että olen vieraillut Etelä-Suomen vankiloissa ja Venäjällä (Pietarissa ja Lahdenpohjassa Karjalassa) kertomassa todistustani Jeesuksen avusta meille syntiin langenneille ihmisille.

Jeesus kykenee auttamaan sinuakin!

Kenenkään ei tarvitse jäädä epätietoiseksi siitä, että onko Jeesus kykenevä auttamaan sinua, sillä sinä voit kokea sen myös itse tunnustaen olevasi syntinen ja tarvitsevasi Jeesuksen apua pyytäen Jeesusta sydämeesi suun tunnustuksella ja uskomalla sydämessäsi tähän, niin sinä pelastut tulevalta tuomiolta. Miksi asia on näin? Siksi koska Jeesus otti ristillä meidän paikkamme ja vuodatti viattoman verensä meidän edestämme. Tämän jälkeen etsi uskovien yhteys ja opi tuntemaan Herrasi Jeesus aina syvemmin ja todista saamastasi avusta antaen kunnia Jeesukselle.


Pentti Mattila toimii kirjapainoalan opettajana Helsingissä.

> Kotisivu

 

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.