Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reijo:

 

 

Jumala alkoi vaikuttaa elämässäni aivan uudella tavalla.

Sain elämääni todellisen tarkoituksen ja vapauden olla oma itseni.

Mikä ihana vapaus sen jälkeen, kun oli aina esittänyt jotain muuta.

 

 

Lapsesta asti uskoin Jumalaan, ja etsin jotain tarkoitusta elämääni. Koskaan vaan en saanut mitään "täyttymystä" asiaan. Nuoruus meni urheillessa ja "normaalia" elämää viettäessä. Joskus parikymppisenä Jumala alkoi vetää puoleensa enemmän ja huomasin istuvani baarissa kyselemässä itseltäni että "mitä ihmettä teen täällä". Kiinnostus hävisi juhlimiseen ja halusin enemmän tarkoitusta elämääni.

Yritin myös parannella elämääni omin avuin, ja aina kun epäonnistuin ja lankesin samoihin synteihin uudelleen, turhaannuin itseeni.

Sitten eräässä hengellisessä tilaisuudessa Jumala kosketti elämääni. Ymmärsin siellä, kuinka syntinen olen ja että mahdollisimman hyvin eläminen ei vie minua taivaaseen. Jumala osoitti synnit ja asiat elämässäni, jotka ei olleet Hänen mielensä mukaisia, ja jotka tuhoavat vain elämäni. Uskoin, että Jeesus oli kantanut jo minun syntivelkani ja pelastun taivaaseen vain uskomalla Häneen.

Tämän "kokemuksen" jälkeen huomasin, että sain voiman tehdä parannuksen synneistä, joihin en omin voimin ollut pystynyt. Hän oli tullut elämääni ja tullut asumaan minuun! ..niinkuin raamattu lupaa... ja vaikutti nyt elämässäni aivan uudella tavalla.

Omatuntoni sai puhdistua ensimmäistä kertaa kokonaan puhtaaksi. Sain elämääni todellisen tarkoituksen ja vapauden olla oma itseni. Pystyin vihdoin hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Mikä ihana vapaus sen jälkeen, kun oli aina esittänyt jotain muuta ja näyttänyt parempaa naamaa, mitä todellisuudessa oli.

Jumala tuli niin todelliseksi ja muutti koko elämäni tarkoituksen, että en voisi kieltää Hänen olemassaoloaan ja sitä mitä raamattu Hänestä puhuu. Jumala todella rakastaa jokaista ja tahtoo, että jokainen löytäisi Hänet ja pelastuksen Jeesuksen kautta.

 

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

 

 

 

 

 


 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.