Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riitta Kotisaari-Mannila:

 

Tanssija-baletinopettajan elämässä oli kaikki hyvin - mutta vasta usko Jeesukseen toi elämään tarkoituksen

Minulla on ollut hyvä elämä.

Minulla oli hyvä lapsuus. Asuin elämäni 20 ensimmäistä vuotta Tampereella, missä minulla oli turvallinen koti, ihanat vanhemmat ja pikkuveli.

Minulla oli hyviä harrastuksia - kävin pianotunneilla ja balettikoulussa. Koulu meni kiitettävästi ja kirjoitin ylioppilaaksi, minkä jälkeen tarkoituksenani oli lähteä opiskelemaan tanssia ulkomaille - unelmani tulla tanssijaksi oli toteutumassa.

En koskaan lähtenyt ulkomaille - sairauteni diabetes tuli esteeksi, mutta unelmani toteutui silti.

Minusta tuli tanssija ja baletinopettaja, mitä työtä sain tehdä Turussa ja sitten Helsingin seudulla yli kaksikymmentä vuotta.

Tunsin itseni etuoikeutetuksi, sillä sainhan tehdä työkseni jotakin sellaista, mistä olin aina haaveillut. Kaikki oli hyvin - tavallaan.

Tanssi vei kaiken aikani ja kaikki ajatukseni, se riitti täyttämään koko elämän. Työstä oli tullut minulle perheenkin korvike, "muut menivät naimisiin…minä tanssin".

Jossain vaiheessa kuitenkin kaikki se, mitä minulla oli, alkoi tuntua tarkoituksettomalta. Mietin usein: "entä mitä sitten, mitä kaiken tämän jälkeen, miksi kaikki tämä vaivannäkö?"

Kadotin kiinnostuksen työhöni ja itse asiassa olin tavattoman yksinäinen.

Olin kuullut Jeesuksesta ja tehnyt uskonratkaisun jossakin vaiheessa elämääni, mutta kiehtova teatteri- ja tanssimaailma olivat kuitenkin vieneet mukanaan. En ollut kiinnostunut uskovista ystävistäni, saati seurakuntaelämästä! Olin sitä mieltä, että riittää, kun rukoilen ja luen kotona Raamattua. Vähitellen olin ajautunut varsin kauas Jumalasta.

Elämäni muuttui.

Uskova veljeni oli seurannut sivusta elämääni pitkästi toistakymmentä vuotta. Yhdeksän vuotta sitten, tammikuussa -97, Jumala oli kehottanut häntä rukoilemaan päivittäin kolmea asiaa puolestani: minun uudistumiseni, seurakuntakoti minulle ja parantuminen sairauksistani. Veljeni rukoili päivittäin ja puolen vuoden kuluttua, kesäkuussa, sain uudistua - aivan kuin vasta olisin silloin todella tullut uskoon! Ymmärsin, mistä on kysymys iankaikkisen elämän lahjan vastaanottamisessa - sain ottaa Jeesuksen vastaan koko elämäni Herraksi.

Aloin ahneesti käydä seurakunnan kokouksissa ja samana syksynä löysin itselleni kotiseurakunnan Keravalta. Halusin tutustua Jumalaan ja Jeesukseen ja Pyhään Henkeen kaikin mahdollisin tavoin! Vuoden päästä uudistumiseni jälkeen löysin itseni aamattukoulusta, jota kävin kaksi vuotta. Veljeni rukouksiin oli vastattu…

Nyt on oikein hyvin.

Moni asia muuttui sen jälkeen, kun uudistuin. Jumala antoi minulle uskovan puolison ja sain hänen mukanaan kaksi tytärtä, oikean perheen. Jumala toi elämääni uudelleen asioita, soiton ja laulun, jotka olivat jääneet tanssin myötä, mutta olivat aina olleet minulle tärkeitä. Moni asia on "mennyt oikealle paikalleen". Täytin juuri 50 vuotta ja tuntuu siltä, että nyt olen enemmän kuin koskaan ennen juuri sellainen, millaiseksi Jumala minut alun perin loi ja se on vapauttavaa.

Olin unohtanut, että kun tulee uskoon ja ottaa Jeesuksen elämäänsä, saa iankaikkisen elämän lahjan ja, että siihen lahjaan sisältyy lupaus iankaikkisesta elämästä taivaassa tämän elämän jälkeen!!!

Elämälleni tuli tarkoitus!


> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.