Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapani Isosaari:

Elettiin vuotta 1996

Kävelin siinä maatilamme pihamaalla, hevosen marhaminta kädessä. Ja mietin mihin sen ripustaisin niin pääsisi tästä HELVETISTÄ EROON !

Miten tähän oli tultu?

 

 

 

 

 

Ostimme vuonna –82 maatilan ja rupesimme sitä innolla viljelemään, kaikki näytti hyvältä. Meille syntyi kolme tytärtä ja olimme mielestämme onnellinen perhe.

Lisäsimme karjaa, aloitimme raivaamaan lisäpeltoa ja suunnittelemaan uutta navettaa karjalle.

Mutta annas olla tekivät lain maitokiintiöstä jonka mukaan kaikille maidontuottajille määrättiin maitokiintiö, sekä nuorille tuottajille myönnettiin starttirahaa. Maitokiintiö laskettiin viiden vuoden keskituotannon mukaan. Meidän kohdalla se vain jäi pieneksi kun, entiset tuottajat olivat lopettamassa ja me vasta aloittamassa. Jos olisimme ostaneet tilan puolivuotta myöhemmin niin olisimme olleet nuoria tuottajia ja saaneet starttirahan sekä kiintiön isompana.

Emme kuitenkaan lannistuneet vaan haimme kiintiöitä jatkuvasti, emme saaneet.

Navettaa emme voineet rakentaa kun ei ollut kiintiötä, vanhassa navetassa kaikki piti tehdä käsin, hoitaa kaksikymmentäneljä lehmää, viisikymmentä mullia ja saman verran sikoja sekä sata kanaa täysin käsipelissä. Niin Pirjon selkä petti ja jouduttiin leikkaamaan, ei voinut enää tehdä raskaita maataloustöitä. Peltoa raivasimme noin neljäkymmentä hehtaaria, että voisimme elättää isomman karjan. Tekivät lain että peltoa ei saa raivata, kävivät tarkastamassa mutta meni läpi kun oli aloitettu tarpeeksi aikaisin sai tehdä valmiiksi. Mutta eihän ne kasvaneet kunnolla kun ei voinut pitää eläimiä, että olisi saanut karjanlantaa.

Maidontuotannon lopettamisen jälkeen ottivat meidän maitokiintiön keväällä pois vaikka emme olisi siitä luopuneet, sitten syksyllä tekivät lain että kiintiön voi myydä, eihän meillä ollut mitä myydä kun olivat ottaneet pois. Tässä muutamia tapauksia meidän maanviljelysajalta.

Emme lannistuneet vaan jatkoimme yrittämistä hammasta purren, mutta tuo kummallinen puolivuotta tyssäsi kaikki yritykset. Ja niin oltiin siinä tilanteessa että pankki oli sanonut lainat irti ja tila pakkomyynnissä.

Pirjo oli tullut uskoon ennen selkäleikkausta 1989 ja meillä oli pidetty joku kotikokouskin, mutta olin silloin mieluummin muualla kuin kotona. En välittänyt uskonasioista pätkääkään.

Siinä sitten kävelin pihamaalla ja mietin mihin ripustaisin köyden niin maha meni sekaisin. Tuo niin paljon kirottu maha joka ei kestä viinaa kunnolla vaan menee sekaisin jos juo raakaa viinaa tai eri merkkejä sekaisin. Tänä päivänä ajattelen että siunattu maha, joka esti minusta tulemasta juoppoa ja riistämästä henkeä itseltäni.

Siinä sitten kun istuin housut kintuissa hyysissä, JUMALA OTTI MINUT KIINNI JA RUPESI PUHUTTELEMAAN miten siinä suomalainen mies voisi laittaa vastaan, kiertelemiset oli kierretty, housut kintuissa, maha kuralla, ei muuta kuin pyydä AUTA HERRA ! ja HERRA AUTTOI!

Sain ottaa JEESUKSEN VASTAAN omana PELASTAJANANI ja VAPAHTAJANANI.

Kun sain kerrottua asian illalla Pirjolle, niin se yö meni nauraessa ja itkiessä. Se oli sanoin kuvaamatonta.

Kaikki muuttui; viha väistyi, haastemiehellekin keitettiin täytekakkukahvit ja saimme todistaa mitä JUMALA saa aikaan POIKANSA JEESUKSEN KAUTTA.

Sinäkin ystäväni ota Jeesus vastaan elämääsi, tällä hetkellä ennen kuin on liian myöhäistä, et voi kuin voittaa vaikka sielunvihollinen väittää toista. TEE RATKAISUSI JEESUKSEN PUOLEEN NYT !

 

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.