Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:



Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.




Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vadim Taran:

"Jumala veti puoleensa silloinkin, kun elämä ystäväpiirissä oli railakasta ja kaukana Hänestä."

 

Nimeni on Vadim Taran, olen syntynyt Gruusiassa.

Perheessämme äiti oli uskova, mutta isä ei. Kuulin kotonani paljon Jumalasta, kävin seurakunnan tilaisuuksissa - yleensä kuitenkin vain sen takia, että äiti suostutteli minut mukaansa.

 

Itse halusin elää sellaista elämää kuin kaikki ystävänikin, jotka eivät olleet kiinnostuneet uskonasioista. Lisäksi vielä koulussa jatkuvasti opetettiin aatetta, jonka mukaan uskovaiset olivat kyllä hyviä ihmisiä, mutta hieman jälkeenjääneitä älyllisesti.

En tietenkään pitänyt äitiäni henkisesti vajavaisena, mutta tällainen opetus kuitenkin vaikutti siihen, että maailmankatsomukseni kehittyi ei-kristilliseen suuntaan.

Kahdeksannen luokan jälkeen minun oli mentävä työhön, ja kävin samalla iltakoulua. Aloin kokeilla samanlaista elämää kuin ystäväni, eli aloin juoda, polttaa, käyttää huumeita, varastaa.

Kaikkina näinä vuosina kuitenkin mielessäni pysyi se, että Jumala ei olisi halunnut nähdä minua sellaisessa tilassa. Samalla kuitenkin näin, että kaikki asiat elämässäni tuntuivat järjestyvän ihmeellisesti. Esim. kun menin armeijaan, palveluspaikka oli vain kahden tunnin matkan päässä kotoani (siihen aikaan vanhempien olisi pitänyt maksaa suuria summia, että lapset voisivat suorittaa asepalveluksen niin lähellä.)

Tästä kaikesta näin ja ymmärsin, että Jumala omasta tilastani huolimatta antoi minulle ansaitsemattomia siunauksia ja kärsivällisesti odotti minun kääntyvän puoleensa. Ollessani armeijassa mietinkin paljon näitä asioita, ja Jumalan rakkaus veti minut lopulta puoleensa ja otin Hänen kutsunsa vastaan.

Siitä päivästä saakka olen kokenut, että Jumala on rakkaus, juuri sitä, mitä me kaikki tarvitsemme - että meitä rakastetaan ja voimme itse rakastaa. Olen todella onnellinen, että löysin tämän Rakkauden, jota ei voi verrata mihinkään maan päällä. Monet vuodet ovat jo kuluneet, mutta tästä Rakkaudesta haluan pitää kiinni.

Armeijan jälkeen menin naimisiin, ja yhdessä vaimoni kanssa olemme nyt lähetystyöntekijöinä Pietarissa.

Tässä todistukseni lopussa haluaisin vielä kysyä sinulta, oletko sinä vastaavanlaisessa tilanteessa kuin minä ennen, puuttuuko sinulta yhteys Jumalaan, joka on rakkaus? Tämä rakkaus on todellista ja tarkoitettu jokaista ihmistä varten.

Siunausta sinulle, kun mietit tätä elämän tärkeintä valintaa - Jumalan kutsuun vastaamista!


Vadim Taran koordinoi Mission Possiblen raamattukoulutyötä Venäjällä ja Ukrainassa ja toimii vaimonsa Tanjan katulasten turvakodin vanhempina.

 

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

 

 

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.