Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viivi Pitkänen:

 

 

Olen Viivi Pitkänen ja olen 23-vuotias. Olen ollut uskossa  lapsesta asti. Teininä menin kasteelle. Uskoni oli kuitenkin ns. vain pään tasolla. En ollut vielä kokenut hengessä vapautta.

Kasteen jälkeen aloin hiljalleen luopua uskostani, pikkuhiljaa paaduin ja pian en uskonut enää Jeesuksen olemassaoloon laisinkaan. Muistan puhuneeni hänestä pahaan sävyyn ja ilkkuen miten typerää uskoa johonkin Jeesukseen.

 

Tutustuin eri uskontoihin, kuten new ageen ja spiritismiin. Pikkuhiljaa paholainen sai minut sidottua jokaisella elämäni osa-alueella. Menneisyydessäni tapahtuneet rankat kokemukset olivat myös portti paholaiselle elämääni. Se ilmeni monenlaisina kielteisinä tunteina esimerkiksi omaa naiseuttani kohtaan ja jopa itsetuhoisuutena.

Elin todellakin täysin Raamatun vastaisesti ja torjuin jokaisen uskovan luotani pois. Nyt ymmärrän, että Herra oli lähettänyt ne, että menisin hänen luokseen takaisin. Myöhemmin kirjoitin kirjallisen eron, jossa tein selväksi, että en halua olla kristinuskon Jumalan kanssa missään tekemisissä, muistan kuinka suurin syy oli se, että mielestäni hän halveksi naisia. Paholainen oli tosiaan saanut minut manipuloitua valheillaan.

Myöhemmin, kaikesta tästä huolimatta, Herra siunasi minulle ihanan tyttölapsen. Lapsen saatuani minun täytyi miettiä elämääni aivan uudella tavalla. Muutin takaisin kotiseuduilleni ja eräänä päivänä Herra ilmestyi minulle olohuoneessani. Koin yhtäkkiä paljastuvani itselleni sisintäni myöten. Minut valtasi kauhu ja hätä sielustani. Ja se tunne oli yliluonnollisen hirvittävä. Pelkkää kauhua ja toivottomuutta. Minulle näytettiin selvästi millainen tuomio minua odottaa ilman Jeesusta. Herran näytti minulle että olen täydellisen kuollut, minussa ei ole mitään hyvää, kaikki tekoni, motiivini, tunteeni ja ajatukseni olivat siinä, täysin paljastettuina, enkä voinut paeta. Siinä hetkessä minulle selveni myös, että minä ansaitsen kadotustuomion. Kaaduin keittiön lattialle ja vaikka luulin, että olin tehnyt peruuttamattomia valintoja, päätin kuitenkin anoa armoa Jeesukselta. Itkien ja huutaen anoin apua ja armahdusta. Samassa tunsin kuinka Pyhä Henki laskeutui minuun ja täytti minut. Tunsin Isän armon ja rakkauden, ymmärsin, että Jeesus todella kuoli siksi, että meidän ei tarvitsisi kärsiä tuota kadotustuomiota.

Seuraavat kuukaudet olivat vaikeita, koska sielunvihollinen yritti kaikin tavoin viedä pelastusvarmuuttani ja vakuuttaa, että koska hylkäsin uskoni kerran, niin minulla ei ollut enää toivoa. Ja hän myös käytti raamatunjakeita vakuuttaakseen sen todeksi. Onneksi Herra näki senkin ja valmisti minulle aina ulospääsyn ja antoi varman toivon pelastuksesta.

Jonkun aikaa pelastuksen jälkeen, olin Turussa, ja Herra vei minut hengessä ja myös fyysisesti eräälle luontopolulle, jossa juoksin päivittäin teini-ikäisenä. Hän näytti minulle rukoukseni, jonka itse olin unohtanut. Katsoimme yhdessä rukoustani, jossa sanoin Jeesukselle: "Jos minä joskus satun hylkäämään sinut, älä sinä hylkää minua. Ja jos joskus päästän sinusta irti, älä sinä koskaan päästä minusta irti." Sitten tunsin kuinka Herra kääntyi minuun päin ja sanoi: "En koskaan hylännyt sinua, Viivi." Kuinka uskollinen Jumala!  

Herra on vakuuttanut, että hän ottaa edelleen tuhlaajapojat ja tytöt takaisin. Hän parantaa meidän luopumuksemme ja puhdistaa meidät kaikesta synnistä. Herra vapautti minut hengistä, jotka olin päästänyt itseeni syntielämäni aikana, hän myös paransi sairauteni: astmani ja vinon kaularankani, jolle lääkärit eivät voineet tehdä mitään. Haluan erikseen mainita, että Herra vapautti minut kaikista näistä ollessani kotona yksin. Imatralla Patrick Tiaisen kokouksessa Herra paransi näköni. Tuossa samassa kokouksessa vapauduin kaikista pelon siteistäni. Kiitos Herralle!

Kirje Roomalaisille 5:20-21: Mutta missä synti on tullut suureksi, siellä on armo tullut ylenpalttiseksi. Niin kuin synti on hallinnut ja vienyt kuolemaan, niin on armo hallitseva ja johtava ikuiseen elämään, koska Herramme Jeesus Kristus on lahjoittanut meille vanhurskauden.


> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.